Menu

Boulettes de poisson

Slt bâ maman Ya Mayele. C'est ma première fois na publier recettes :
Na yeli bino boulettes de poissons dont façon mususu ya kolia mbisi
Preparation :
Epice : 
- ndembi 
- matungulu 
- poivre blanc et noir 
- un peu de piment
-  muscade mua ebele o râper ,
- farine ,
- maki,
- huile 
Préparation : 
Nasombi mbisi nanga ya minene 
Na sali yango propre 
Na tokisi yango na mua mungua 
Natie na plateau nangai 
Na longoli mikuwa nionso 
Juste na za na posa ya misuni 
Na tie na bassin 
Epicer nioso ekozala ya ko tuta 
Sauf :
- ndembi ,
- poivre blanc et noir ya poussière ,
Na sangisi 
Na zui liboka natuti mbisi na ngai malamu elemba bien , 
Na zongisi na bassin 
Na tie farine ndambu kaka  
Na baloli 
Na  tie pe mayi muke kaka po epesa ngai bâ former 
Na kolinga nga na tie boule , 
Alors avant na kalinga yango 
Na zui maki na pasoli 
Na sangisi na muscade mukie , 
Enfin na ko banda ko plonger bâ boule na ngai na maki 
Après na kalingi 
Wauhhhhh !
Mes grandes soeurs c'est du travail mais c'est tellement doux ,
Soki na beti libaku bolimbisa ngai 
Je vous aime beaucoup
Grace Nzalalemba 





Slt bâ maman Ya Mayele. Ce ma première na publié recettes , nayeli bino boulettes de poissons dont façon mususu ya kolia mbisi
Preparation
Epice : ndembi matungulu poivre blanc et noir un peu de pima muscade mua ebele o râper ,farine ,maki,d huile
Préparation : nasombi mbisi nanga Ya minene na sali yango propre na tokisi yango na mua mungua natie na plateau nanga nalongoli mikuwa nionso juste naza na posa Ya misuni natie na basin épicé nioso ekozala Ya KO tuta sauf ndembi ,poivre blanc et noir ya poussière ,nasangisi na zui liboka natuti mbisi nanga malamu elemba bien , nazongisi na basin natie farine ndambu KK nabaloli na tie PE mayi muke KK po epesanga bâ former nakolinga nga na tie boule , alors avant nakalingango nazui maki na pasoli na sangisi na muscade mukie , en fin nako banda KO plonger bâ boule nanga na maki apre nakalingi wauhhhhh mes grande soeurs ce du travail mais ce tellement doux ,soki na beti libaku bolimbisa ngai je vous aime beaucoup

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Author

authorHello, my name is Jack Sparrow. I'm a 50 year old self-employed Pirate from the Caribbean.
Learn More →



Membres

Social Share Icons

Formulaire de contact

Nom

E-mail *

Message *